Elérhetõségeink

06 20 - 992 70 18

info@polirozas.com

 

 

 

Szolgáltatásaink

 

Autó polírozás - amely 3 folyamatból áll

 

0. fázis autó takarítása felnik tisztítása, falcok takarítása, gyurmás kezelés

 

1. fázis a felület becsiszolása durva pasztával, amely a "nagy" karcokat tünteti el és a sok aprót.

 

2. fázis amely a felületet visszafinomítja eredeti állapotára és visszahozza a felület fényét

 

3. fázis a waxolás, amitõl az autó fényezése csillogni fog.

 

Waxolás - az olyan autók, melyek nem karcosak, vagy csak a színüket veszítették el a napsütésben vagy nem eredeti fényükben ragyognak arra kell. Ez a folyamat egy fényesítési folyamat.


Hologram eltávolítás - A már ismert 2. fázis, amely a felületet visszafinomítja, és ezek az "apró" karcok eltünnek.


Mûanyag lámpabúrák polírozása - olyan autóknak, melyeknek a lámpabúrájuk karcos, ugyanúgy mint a fényezést lehet polírozni, és ezen javítani, ez sötétben jobb látást és láthatóságot biztosít, mert nem lesz fénytörés, mint amikor karcos.

 

Motor szélvédõ plexik polírozása - Környezeti hatások, por és apróbb homokszemcsék által okozott karcolások is eltüntethetõk a motor szélvédõjérõl.

 

Hajó polírozás ​- Hajó polírozása előtt első művelet a külső takarítás. Hajó külső takarításánál ​a koszt és a vízkövet távolítjuk el a hajó gélezett felületéről. Következő művelet a hajó gél durva polírozása. Ha a gél durva polírozásával végeztünk, akkor kap egy finomabb polírozást is, amely a hajó eredeti fényét hozza vissza.

 

Nanotechnológia szélvédõre - Új szolgáltatásaink közé tartozik a Nano víztaszító technológia, melyet olyan emberek számára ajánlunk akik sokat utaznak és zavarja a sofõrt az ablaktörlõ járása az esõben, ugyanakkor a jég sokkal könyebben takarítható a szélvédõrõl. Az új Nano tecnologiának köszönhetõen önnek nem kell használnia ablaktörlõjét, mert a vizet összehúzza töb nagy pontban az ablakfelületen és ezt taszítja is, így lepereg az ablakról. Ez a bevonat 6 autómosásig a szélvédõjén marad.

 

Kerámia bevonat autóra motorkerékpárra - A kerámia bevonatot olyan autókra és motorkerékpárokra javasoljuk, amik nem, csak hasznát járművek, hanem újjak is, mert az új járműveknek megóvjuk a fényezését, mivel hosszan tartó védelmet biztosít a kerámia bevonat, és tartós csillogást, fényességet érhetünk el. Kerámia bevonat felvitele előtt az autót egy nagyon alapos takarításban részesítjük, ezen folyamat után gyurmás kezelést alkalmazunk a beleégett szennyeződések eltávolítása érdekében. Ezek után három fázisból álló polírozást végzünk. A polírozási műveletek befejeztével por és zsír mentesítjük, és felvisszük a kerámia bevonatot. A kerámia bevonat beépül a fényezésbe, és ebből kifolyólag 50x tartósabb védelmet kapunk a kezelt felületre, mint a wax vagy a viasz.

 

Kárpittisztítás - Továbbá új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpittisztítás, amit nem csak olyan autókra ajánlunk, amiknek piszkos, foltos a kárpitja, hanem amik a cigaretta füstöt is magukba szívták. Ehhez a mûvelethez ajándékba adunk egy belsõ takarítást, valamint egy választható illatú mûszerfal ápolást is, ha igényt tart rá. A tisztítási folyamat végén száraz kárpittal távozhat.

 

Teljes autó kárpittisztítása – Autójának teljes belső kárpittisztítása, takarítása. Részletesen lebontva a teljes autó kárpittisztítása ezeket a műveleteket foglalja magában sorrendben: Műanyagok portalanítása, padlókárpit és üléskárpitok, csomagtér kárpit porszívózása, tetőkárpit kárpittisztítása, műanyagok tisztítása, üléskárpitok kárpittisztítása, padlókárpit és csomagtér kárpit kárpittisztítása, műanyagok szilikon mentes ápolása, ablaktisztítás, kárpit szárítása, gépjármű átadása. Sokan kérdezik, hogy autójuk kárpittisztítása mennyi időt vesz igénybe? Egy nap alatt készen van a művelet, ami azt jelenti, hogy reggel hozza, délután teljesen tisztán és szárazon elviheti autóját.

 

Lakásbútorok kárpittisztítása – Székek, ülőgarnitúrák, ágyak kárpittisztítása speciális fertőtlenítő anti allergén vegyszerrel. Foltok eltávolítása, szagok semlegesítése. Bőr bútorok tisztítása impregnálása – Bőr - alcatara székek, fotelek, ülőgarnitúrák professzionális tisztítása impregnálása.

 

Bõrtisztítás - Egy olyan folyamat, melyet olyan autók részére ajánlunk, amikben világos színû a bõrkárpit, és szennyezett, sötét foltok vannak rajta, illetve elszínezõdött részek.

 

Bõrápolás - Ezt a folyamatot olyan autók számára ajánljuk, amik nem csak öreg bõrkárpittal rendelkeznek, és a napsugárzás, a száraz levegõ megkeményítette, kiszárította a kárpitot, hanem olyan autóknak is, melyeknek teljesen új a kárpitja. A régi kárpitok megpuhulnak és sokkal rugalmasabbak, fényesebbek lesznek, és az UV sugárzás ellen is védi a bõrt. Az új kárpitok megtartják rugalmasságukat és mindig új fényben ragyognak.

 

Autóklíma töltés: Nyomáspróbával a rendszer feltöltése, és a befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése.

 

Autóklíma ellenőrzés: Nyomás ellenőrzés, befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése.

 

Autó akkumulátorok forgalmazása: Új autóakkumulátorok forgalmazása garanciával, beszereléssel kedvező áron.

 

Légkondicionáló tisztítás - Biztos Járt már úgy, hogy bekapcsolta autójában a légkondicionálót, és egy förtelmes szag csapta meg az orrát. Ez azt jelenti, hogy ki kell takarítani a légkondicionáló rendszerét, mert baktériumok, gombák telepszenek meg benne, amik károsítják az egészséget. Kezdetben köhögést, majd asztmát okoz a tisztítás hiánya. Ezeknek a szennyezõdéseknek, baktériumoknak lerakódása nagymértékben csökkenti a hatásfokot is. Évente egyszer ezt a folyamatot meg kell kísérelni az egészsége érdekében.

 

Ózonos klímatisztítás - beltér fertőtlenítés Az ózonos tisztítás megöli az összes baktériumot, és penészgombát, mindazon helyeken, ahova a levegő bejut. Megszűnteti a kellemetlen szagokat. Teljesen vegyszermentes. Környezetbarát. 3000x erősebb mint a klór!

 

Ha tapasztalja ezeket a jelenségeket, akkor kérésére kitakarítjuk a légkondicionáló rendszerét.

Egy videó arról, hogy milyen veszélyes ennek elmulasztása: A videó megtekintéséhez kérem, kattintson IDE

 

Kõfelverõdés elleni védelem - Egy olyan folyamat, amely nem fóliázással, hanem folyékony átlátszó gumibevonattal történik. Ez a réteg bármikor roncsolás mentesen eltávolítható, és nem utolsó szempont, hogy mosható, mint a fólia.
Gumis rétegének köszönhetõ, hogy a kavicsok lepattannak róla, valamint a bogarak nem égnek bele a fényezésbe.

 

Akkumulátorok professzionális tesztelése, és töltése - Új szolgáltatásaink közé tartozik ez a folyamat is, amellyel megtudhatja, hogy akumulátora milyen állapotban van, érdemes cserélni vagy sem.
Ha akumulátorának szüksége van a töltésre, akkor feltöltjük, regeneráljuk, egy 5 mikroprocesszor vezérelt töltõvel így kihasználva a maximális élettartamát. Ez a szolgáltatás ingyenes azoknak az ügyfeleknek, akik bármely szolgáltatásunkat igénybe veszik.

 

Szélvédő kőfelverődés javítás - Speciális műgyantával kijavítjuk a kőfelverődést a szélvédőn, így megakadályozzuk annak elrepedését, és nem szükséges szélvédőt cserélni.
 
Szélvédő csere - Szélvédők cseréje roncsolás és kár mentesen. Garanciával!

 

Ha nincs ideje eljönni hozzánk vagy kényelmesebbnek látja, hogy mi menjünk önhöz, akkor akár otthonában is meg tudjuk csinálni, ha erre megvannak a megfelelõ lehetõségek. Ami ehhez a mûvelethez szükséges: közterülettõl elzárt rész, udvar, vagy garázs. Áram: 230V